Avís Legal

L'Ajuntament de Selva , mitjançant els dominis selva.es, selva.cat i selva.net i ajselva.net, facilita informació d'interès general del municipi de Selva i, en particular, informació i gestions pròpies de l'administració municipal.

L'Ajuntament de Selva realitza tots els esforços necessaris per evitar errors i, en el seu cas, corregir-los o actualitzar-los amb la major brevetat possible. No obstant, no pot garantir llur inexistència ni que el contingut de la informació es trobi permanentment actualitzat.

L'Ajuntament de Selva no es responsabilitza de l'accés o ús dels continguts. Igualment, l'Ajuntament de Selva no es responsabilitza dels accessos i continguts que apareguin als enllaços a altres dominis que s'inclouen a selva.net .es .cat

La informació proporcionada té caràcter merament orientatiu i en cap cas podrà ser vinculant per a la resolució dels procediments administratius, que es trobarà subjecta exclusivament a la normativa que sigui d'aplicació.

L'ús no autoritzat expressament de la informació continguda en el domini, així com els perjudicis que es poguessin ocasionar als drets de propietat intel•lectual i industrial de l'Ajuntament de Selva, podrà originar l'exercici per aquest de les accions que legalment procedeixin.

© 2009 Ajuntament d'Algaida. Reservats tots els drets.
Ajuntament d'Algaida Telèfon:: (+34) 971125335 Avís legal Accessibilitat
CIF: P0700400E Fax: (+34) 971125044 Contacte amb nosaltres Conforme amb XHTML 1.0 | CSS 2.0
Adreça: C/Rei, 6 07210 Algaida GPS-Coordenades UTM: (490967, 4378866) Protecció de dades a RSS Sindicació de continguts (RSS)