HABILITACIÓ DE SALES D’ESTUDI PER A ESTUDIANTS UNIVERSITARIS I/O OPOSITORS
L’Ajuntament de Selva i el seu servei de Biblioteques vos informa de la posada en marxa d’un nou servei de sala d’estudi per a universitaris i persones majors d’edat que necessitin un espai per estudiar.

En principi s’habilitarà una sala de la Biblioteca de Selva i/o una de les sales de reunions d’Es Centre de Selva, la Biblioteca de Biniamar, la Biblioteca de Moscari i la primera planta de la Casa del Poble de Caimari, durant períodes concrets en què es faci necessari (examens de febrer, juny i setembre, preparació d’oposicions, etc.) i es regiran per unes normes:

- Les sales, com que s’obriran fora de l’horari habitual d’obertura al públic estaran controlades i supervisades per una sola i única persona responsable que tendrà la clau i n’obrirà i en tancarà l’accés.

- Les persones que hi vulguin accedir s’hauran d’haver inscrit prèviament i no estarà permesa l’entrada a persones que no estiguin registrades, ni a estudiants de primària o secundària.

- No estarà permesa l’entrada de menjar ni begudes.

- Es podrà fer ús del wifi dels edificis públics. En el cas de les biblioteques, es podran utilitzar ordinadors portàtils personals però no es podrà accedir als dispositius propis de la Biblioteca ni utilitzar els materials o fons propis de la mateixa, ni emportar-se en préstec cap tipus de material (llibres, cd’s o dvd’s).

Si estau interessats en gaudir d’aquest nou servei, necessitau més informació o vos hi voleu inscriure, posau-vos en contacte amb qualsevol de les Biblioteques del Municipi de Selva (Selva, Caimari, Moscari i Biniamar).

+ INFO : biblioteca-selva@ajselva.net / 971 87 52 44 biblioteca-biniamar@ajselva.net / 971 51 42 25 biblioteca-caimari@ajselva.net bibliomoscari@gmail.com Ajuntament de Selva / 971 51 50 06
Bookmark and Share