Col·legi Públic s’Olivar

CEIP S’OLIVAR, és el nom de l’escola del nostre poble, Moscari. Aquesta escola és una de les conegudes com a “petites” o “unitàries”, una escola privilegiada, on es pot oferir una educació de qualitat, pel fet de ser petita i ser pocs alumnes. Una escola on cada un de nosaltres, és una part molt important del grup, on “tots” nins, nines, mestres i famílies gaudim de la gran possibilitat d’experiències educatives que ofereix una escola com aquesta.

Logo

L’ESCOLETA MUNICIPAL I L’ESCOLA, estan ubicades al mateix edifici, s'ha anat millorant dia a dia les nostres instal·lacions, i avui en dia, tenim una escola preciosa i amb molt d’encant. La gran sort d’estar al mateix edifici, fa que poguem gaudir de moltes de les experiències junts i enriquir-nos uns dels altres. Per tant, funcionam com un tot, com a comunitat educativa de l’escola S’OLIVAR.
 

mesas y sillas

La nostra escola és molt especial, perquè podem atendre les necessitats de tots els infants, a partir d’experiències viscudes i significatives per a ells. Els infants aprenen a treballar de manera cooperativa, a relacionar-se amb infants de la mateixa edat, però també d’altres edats. La qualitat educativa que oferim als nostres alumnes, mitjançant una metodologia globalitzada i una atenció individualitzada, es veu clarament reflectida a les proves d’avaluació que es van realitzant durant el curs.

 

Al facebook de la nostra escola,   CEIPS'Olivar | Facebook , podreu veure fotografies de moltes de les activitats i experiències viscudes, projectes, tallers de cuina, hortet, sortides, festes, i molt més!

El nostre horari: de 09:00 a 14:00 (Segon cicle d’educació infantil i primària).

Serveis de l’escola: Escoleta matinera de 08:00 a 09:00 i menjador de 14:00 a 15:00.

patio


CEIP S’OLIVAR, Moscari
C/Alfons XIII, 10
07316 Moscari
Telèfon 971875158
ceipsolivar@educació.caib.es


Source URL: https://www.ajselva.net/node/3701